fredag 31 oktober 2008

Komma i fatt

Det är inte lätt att komma ifatt livet som bara rusar iväg.
Vår flytt blev lite hastig i våras när vi helt plötsligt hittade vårt lilla drömhus., renoverade lägenhet å packade i hop allt som inte skulle synas;)

I dag regnar det ute, T var sjuk igår så vi är hemma och myser, leker, ser på film och SORTERAR:)

Jag har tillbringat några timmar i vårt förråd, det är lite roligt att ta den här tiden.

Vissa saker känns som en mindre vinst att hitta, så som vinterkläder som tjejerna kan har, leksaker som de nästan glömt, och min älskade ask med stickles, min cirkelskärare och en hel låda som det stod scrap på:)


Nu ska jag röja runt i scraprummet så att alla "nya" saker får plats.


Trevlig helg på er!


Kram Carina

onsdag 29 oktober 2008

otrohet eller snedsteg?

Hur som helst otrohet eller snedsteg, ja, inte förgyller de i alla fall......
Jag satt här efter Evas och min kurs förra veckan, uppe i varv och mycket inspirerad av allting alla hade gjort under kvällen.....

Hopps! mitt i surfrundan hade jag visst snurrat förbi en webbutik med scrap i Usa, kul, man kan hitta mycket....dessutom var der REA, ett ord som genast får ögonen till sig;)
Efter timmar framför datorn var det dags, submit....HOPPS! frakten till Sverige kostar faktiskt ganska mycket, men nu var det ju i alla fall submitat och vips så var det betalt också;)


Allt detta har gått snabbt, avin låg här idag.....nästa suprise!! POSTENSAVGIFT??? Jag har ju för f. redan betalt den, i usa???, ringer genast upp vännen som gjort detta tidigare. Nej det är bara att ta tjuren vid hornen å betala:) Ja, som att det inte var nog så tillkom det en nätt avgift för TULL också???

Jag ska va´trogen Papprika i fortsättningen:) !! jag lovar Malin;)

Trevlig kväll.

Kram Carina

torsdag 16 oktober 2008

Andra bullar


Tillbaka till jobbet:)



Tänk vad ett par dagar hemma gör,
en torsdag som man har ork och fantasi kvar till eftermiddagen:)



Det blev "andra bullar. I söndags när vi åkte från Tierp besökte vi en helt underbar inredningsbutik, som bla hade små bakverk i velour, så enkla och idéen ploppade upp ihuvudert i eftermiddag, i "mitt" tygpapadis: Det var bara att plocka fram tyg och stoppning.

Detta ska eleverna få sy nu om de vill, när de är klara med sina underbara Uglydolls (som ni får se mer an en annan dag:)



tisdag 14 oktober 2008

Tog tag i mina inköp

Inna vi åkte iväg i fredags sladdade jag in på Papprika, bara för att...ja ifall...om det kanske kunde finnas något;)

Som om jag gått därifrån utan någonting någon gång!!!

Jag fastnade för dessa papper från Teresa Collins,de låg där som ett litet minialbumkit. Pappret är dubbelsigigt, delat i 15*15cm rutor. Bredvid låg ett ark med journalingrutor. Yes, helgensprojekt:) !




Papprena ihop med fina foton från helgen resulterade i detta.


Min Bind it all, som inhandlades för ett tag sedan men inte kommit utanför kartongen, har därmed fått en plats i hjärtat.

Det kommer bli fler projekt, det här var kul!

Kram Carina

måndag 13 oktober 2008

En vabdag


Efter regn kommer solsken, men här blev det tvärt om,
efter en underbar helg kom det sjuka barn;)

Jag är hemma och passar på att lägga ut en lo som färdigställdes innan helgen.

Den handlar om Stora T, som tydligt förklarar att man inte kallas "Tilleruttan" "Skruttan" eller "Trulda Hulda" när man är 7år , (ok inte bland folk men hemma är hon en hel rad smeknamn till;) och det kommer vi fortsätta med. Vår älskade lilla Tillerutta;)

söndag 12 oktober 2008


Höstmys och skratt i Evas paradis har förgyllt min helg.
Det är som ett dockskåp där scrap, skratt , levande ljus och kakelugnensvärme samlas.

Drömmen om en toppenhelg blev sann:)
Det kommer mera...vi hade en fotoshot lördag i höstlööven.

Jag känner mig redo för kommande vecka:)

torsdag 9 oktober 2008

Pysselhelg

Pysselhelg väntar och jag packar för fullt, tänk en helhelg med härliga vänner och pyssel:)

Men som alla vet går tiden mycket fort när man har roligt, så varför packa så mycket??

Jag hade bestämt mig för en scraphelg, men så åkte stickorna fram i veckan ...så också fantasin....tänk att sitta å sticka i lugn och ro i helgen.....så när jag rotade runt i scraprummet kom lådan med pärlor fram....man skulle kanske ta tag i den där kursen jag gick i våras....eller snarare ta tag i allt material till smycken som köptes in efter kursen i ren iver...... :)


Här är ett halsband och ett armband som jag knåpade ihop i våras, vi får väl se om det kommer mera....???



ett skratt till er alla från mig, mitt stressiga jag for runt på maxi och storhandlade i kväll, samtidigt ringer mamma och pappa för att prata om helgen ( mamma ska hämta barnen imorgon och vara barnvakt på lördag när S jobbar...så att jag kan vara iväg) jag har tryckt upptaget och svarat att jag inte kan prata om vart annat i veckan, så nu var det liksom dags att ta det här pratet om hur det är med farmor, med dem och hur mamma kommer hit osv...på maxi mitt i sorstöket. till råga på allt ville mamma att jag skulle köpa en varsin bok åt barnen som hon kan ge dem när hon kommer upp, så jag sprang runt och plockade i mat, böcker och allt man kan tänka sig...DÅ undrar jag vad det är som ramlar ner på mina fötter...från håret jo jag har spungit omkring med den här, som åkt upp av bara farten tilsammans med telefonen.....

JOBBIGT!!!!!!!!!!!!
VARFÖR SÄGER INTE NÅGON NÅT`????
En fladdrande binda i håret, det var längesedan jag tyckte att det var så jobbigt:)

fredag 3 oktober 2008

Fortsattmys

Min stora tjej T ( 7år)har önskat sig Lasagne hela vecka så efter skolan idag cyklade vi till affären och handlade vad vi behövde. Hon är vår lilla kock så efter inhandling och tankar om vad vi skulle ha i tog hon tag i köket. En lasagne med köttfärs, spenat, ostsås och tomater. Den blev så god! ( och det blev såå mycket!)

Vi har lunchen klar till imorgon, också å det är bra, för efter lunch bär det iväg till Papprika på MARA:)